En fest för de inbitna

Dela denna artikel

Bjuv Publicerad 17 augusti 2013 kl. 21:24 Uppdaterad 17 augusti 2013 kl. 21:30
  • Många ville komma in med sina fordon på grusplanen. Så pass många att det bildades kö utanför entrén.HD/NST Aline Lessner

  • När ett företag ville demonstrera ett billyft så var det ingen amerikanare som fick åka upp i luften, utan en Toyota.HD/NST Aline Lessner

  • Veronica Modee, Amos Högfeldt, Peter Abrahamsson och Angelica Sanchez på en Impala från 1963. Bilen har byggts om för att bli extra låg. Förhoppningen är att den ska ta hem förstapris i raggarbilstävlingen.HD/NST Aline Lessner

  • Några som också passade på att vila var kompisarna Daniel Nilsson och Malin Svensson från Munka-Ljungby. Daniel Nilsson är med i klubben Toxic Rose, som startade för en dryg månad sen.HD/NST Aline Lessner

  • Jonas Johansson passar på att ta sig en tupplur i sin Ford Ltd från 1977.HD/NST Aline Lessner

  • Några som också passade på att vila var kompisarna Daniel Nilsson och Malin Svensson från Munka-Ljungby. Daniel Nilsson är med i klubben Toxic Rose, som startade för en dryg månad sen.HD/NST Aline Lessner

  • Peter Abrahamsson och Angelica Sanchez passade på att pussas.HD/NST Aline Lessner

  • Benz Högfeldt har vunnit andra- och tredjepris i raggarbilstävlingen. I år var det dock bara seger som gällde.HD/NST Aline Lessner

Avståndet mellan Bjuvsburnouten och Vallåkraträffen kan tyckas litet, både i bildlig och bokstavlig mening. Men om Vallåkraträffen är krom och specialbyggda ljudsystem är Bjuvsburnouten snarare gamla amerikanare och bränt gummi. Och om det förra är ett intresse är det senare snarare en livsstil.

Sebastian Hagberg

Textförstoring

Läs mer

Kommentarer

Bjuv

Huvudnyheter