Massi Fritz biträder mördads syster

Dela denna artikel

Landskrona Publicerad 30 april 2012 kl. 12:32 Uppdaterad 30 april 2012 kl. 12:40
  • Elisabeth Massi Fritz.Arkivfoto: Scanpix 

  • SCANPIX Karl Nilsson

Kändisadvokaten Elisabeth Massi Fritz förordnades på måndagen som målsägandebiträde till en äldre syster till den knivmördade 19-åriga kvinnan i Landskrona.

Hon har medverkat som målsägandebiträde i bland annat en rad uppmärksammade rättegångar om hedersrelaterat våld. Just nu är hon engagerad som SVT:s expertkommentator i rättegången mot Anders Behring Breivik i Oslo.

En annan målsägare är mordoffrets 39-åriga mor som i fredags dock själv häktades misstänkt för anstiftan till mord. Landskronaadvokaten Jörgen Rosén fungerar både som mammans målsägandebiträde och som hennes offentliga försvarare.

TT

Textförstoring

Läs mer

Kommentarer

Landskrona

Huvudnyheter