Firefox AK: If I were a melody

Dela denna artikel

Skivor Publicerad 22 februari 2008 kl. 08:51

Ep:n "What’s that sound" hyllades när den släpptes för ett par år sedan, precis som debutalbumet "Madame, Madame!". Dessa releaser följs nu upp av "If I were a melody". Ända sedan Firefox AK:s (Andrea Kellerman) karriär tog fart och hon äntrade scenerna runtom i landet med endast en elgitarr och iPod har hon flörtat med elektronican.

Ingen stad säger dans/techno/electro lika mycket som Berlin och det är uppenbart att förra årets flytt till den tyska huvudstaden har inspirerat den klassiskt skolade sångerskan. Musiken är mörkare och mer dansorienterad än tidigare. Denna förfinade utveckling hörs i allra högsta grad på låten "Techno tears" och duetten "Winter rose" med maken Rasmus (Tiger Lou).

Nadja El-Hinidy Nilsson

Textförstoring

Firefox AK: If I were a melody, betyg 4

Electropop (Razzia/Bonnier Amigo)

Kommentarer

Skivor

Huvudnyheter