Omark och Harju till Jokerit

Dela denna artikel

Ishockey Publicerad 1 april 2014 kl. 11:56 Uppdaterad 1 april 2014 kl. 12:00
  • SCANPIX Malin Hoelstad / SvD / TT

Linus Omark och Johan Harju återförenas — i finländska Jokerit. De spelade tidigare i samma kedja i Luleå och har skrivit på för två år, skriver Jokerit på sin webbplats.

27-åringarna, som också spelat hockey tillsammans i Dynamo Moskva, kommer närmast från Luleå (Omark) och Brynäs (Harju). Harju säger till Gävletidningarna att han lämnar SHL-klubben på grund av för lite istid.

"Omark är en oerhört skicklig spelare som tar med sig sin spetskompetens till laget. Harju använder fysiken till sin fördel, har ett utmärkt skott och går direkt på mål", säger general managern Jari Kurri på Jokerits webbplats.

TT

Textförstoring

Kommentarer

Sport

Huvudnyheter