Erikssons storspel räckte inte

Dela denna artikel

NYÅRSSALUTEN 2012 Publicerad 6 januari 2012 kl. 13:52 Uppdaterad 6 januari 2012 kl. 13:54
  • HD/NST Albin BrËnmark Albin BrËnmark

Markus Erikssons storspel räckte inte för Vallåkra - HAIS gick vidare efter en tillknäppt tillställning.

Det var mycket kamp mellan Vallåkra och Hais. Det tog nästan sex minuter innan det första läget kom . Det stod Hais Carl Stålhammar för med en lobb från eget straffområde. Egentligen rätt ofarligt, men det var typ den nivån på matchen.

Efter 14 minuter fick vi till sist ett mål. Niklas Hallberg i Hais hittade en lucka tätt intill Markus Erikssons högra stolpe. Hais hade kunnat öka på till 2-0 men Markus eriksson räddade på straffområdeslinjen, först med ena handen och därefter nickade han undan returen. Eriksson stoppade sedan ett friläge. Mycket, mycket bra målvaktsspel. I slutminuten blev det rejält grinigt med en Vallåkrautvisning som resultat. Det påverkade inte matchresultatet.

Markus Erikssons spel räckte inte. Hais tog sig med uddamålet vidare till kvartsfinal där man får möta HIF.

Linus Ahlin
042-489 90 30

Textförstoring

Slutresultat

Matchdatum: 06/01 kl 13:30

Vallåkra IF 0

HAIS 1

Målskyttar i HAIS
Niklas Hallberg (spelminut 15)

Läs mer

Kommentarer

Nyårssaluten

Huvudnyheter